pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Wednesday, July 22, 2009

:: oo..o..she tag me..few weeks ago..::

first of all.. a very big sorry tu my 'tukhang tag'.. sbb aku baru sedar yg aku dah kene tag..hu hu.. baru td aku perasan aku termasuk dlm senarai eksklusif penerima tag.. he he he.. sorry kak elly.. a bit busy lately.. as usual..tag mesti ler di iringi rule2 yg kene ikut.. x der rule x besh ler kan.. so... Here are the rules. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award 1. sebelum jd housemate aku dah kenal saifar laile hamzah ni masa wat part-time kat king's..hi hi 2. dah lama gile kak elly ni bercinto dgn abg am niehh..ada sekali tu dgn aku ngan mini ngan mmm..atie kot..di angkutnya sekali g dating heheheh..g SS2 kalo x silap.. 3. dulu aku ingat lg..buleh dia jalin kecik2 wambut ye kat tepi2 tinge masa kuar dating..masa tu wambut ye panjang lurus..cute jer.. 4. baju kawen aku dgn kak elly same wei..kaler merah.. 5. seorang pendengar yg setia..tempat aku luahkan problem.. Write 10 interesting facts about yourself or you hobbies 1. mama kepada 2 cutie lovely pie...at age of 29.. 2. 3 bulan lepas aku adalah 10kg lebih berat dr sekarang..hins hins..*..tgh kembang hidung..* 3. aku ada kerjaya baru..!!! 4. aku seorang yg tersangat ler setia dlm bercinta..cinta sejati jer ler..yg x sejati or ala2 cinto berok tu di kecualikan..nak wat gane..?dah seumur hidup aku ni 1 jer cinta sejati aku..with my cyg ler of course..who else.. 5. teramat ler mudah terasa hati..maintain emo.. 6. amaran! jgn cuba2 nak under estimate aku..diam ubi berisi.. 7. aku suka amik gambo dan di ambil gambo..dlm handset aku penuh dgn gambo2 esp my kids.. 8. org yg x kenal aku akan kata aku sombong..sbb aku susah nak senyum.. 9. even though...i have a very good PR..sbb tu aku pernah jd PA, jd business coordinator, 10. ada satu tabiat pelik..aku suka mengira..bukan kira congak math tu..kira yg kira ler..contoh aku potong timun.sambil slice tu sambil aku kira 1,2,3,4...dan seterusnya sampai abis potong..tp kiraan aku x pernah abis..kalo dlm kete kadang2 tiang lampu tu aku kira gak.. Pick your 10 most deserving recipients and describe them ** boleh x aku sambung esok..sbb aku dah ngantuk ler...** Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged **ni pun aku wat esok gak yer???...** Paste the award badge in your sidebar **sama gak ler..esok gak ler jawabnyer...**

2 oRg Yg PuJi/kUtUk:

elly said...

weh..tahu xper, lamanyer nunggu nak jawab tag..hehehe, ape2pon..rahsia tetap rahsia(ade ker rahsia???)

@mied@ said...

eheheh..sorry ler kak elly ku sayang..tak perasan ada tag..hu hu..

Blog Widget by LinkWithin