pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Tuesday, June 30, 2009

wHeRe iS hE?

very..very..sorry... heheheh..dah 2/3 hari aku x update blog kan?..jgn mare pada yg selalu mai visit.. i'm too bz lately..bila salah seorang anak aku kene selsema mmg kelam kabut sket ler jd nya..ha ha.. bukan ler selsema tu serius sgt tp when it comes to 'bersin' time..haa..berkejar2an ler aku cari kain or tisu..sbb kalo lambat nnt abis ler satu muka si tecit di selaputi 'jem pekat'...si tecit aniq ni kalo bersin n terkuar hingus sekali tu mesti dia geli kat atas bibir tu then dia akan tonyoh2 dgn tangan dia..selalunya tgn dia lg cepat bertindak dari MaMa dia..hua hua hua.. mmm..apa cite gambar2 ni plak..?? aiseyyy..ni time dia baru kene selsema..tp baru nak jd jer..so dia aktif move around lg..mula2 aku x perasan pun dia kat situ..kat mana??..haaa...dia kat bawah kerusi tu..menyusup diam2 sbb nak capai anklet ke bracelet makde dia yg tergantung tersangkut kat kusi tu..biasa ler budak2..mudah attract pada benda yg shining, hanging lak tu..aku mula pay attention when i heard my lil princess si KaKak dok mengekek2 gelak..aku pun usya ler what makes her gelak camtu..jenguk punye jenguk rupanya dia dok gelakkan AdEq dok bawah kusi tu.. yg lil prince lak cam enjoy je dok bawah tu..siap terhantuk2 kepala kat bawah tu tp wat derk aje..siap leh join KaKaK gelak lg..hehhehe..
apa pun aDeQ tetap maintain cute even di bawah kerusi..
enjoy ur view...
so..

tts all 4 now..

"Hingga hujung Nyawa..."

1 oRg Yg PuJi/kUtUk:

KaKaK@aDeQ said...

hu hu..apsal ler bila aku nak embed komen bawah post jer mesti korang x leh komen kan..kan..ha ha..
aku yg sungguh clumsy n kurang pandai..he he..

Blog Widget by LinkWithin