pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Thursday, June 25, 2009

THE JOURNEY PART II..he he he

hi all...eheheheh..sorry ler bout last post..rancangan tergendala sebentar..heheheh..gara2 jari jemari yg gatal terlebih rajin suami ku yg tersayang meng'switch off'kan main plug yg terang-terangan aku dok guna..dush dush dush.."kau tetap ku sayang cyg.."
wokey..
berbalik pada cerita jln2 cari pasal aku n family last wednesday..hoh..delay seminggu ko..bz hehhe..kan awal2 tu we all plan nak g Taman Bandar Indera Mahkota..tp lepas g kedai parts tu hubby cakap kita g Taman Gelora lah..Taman Bandar luas sgt nnt x larat plak nak tolak stroller adeq..he he..Taman Gelora tu kalo korang yg tak tau kira famous gak ler kat kontan..IKIP ada kat situ..hurmm..tempat sejarah aku n hubby tu..lokasi favourite dating masa bercinta..memula pekena bihun sup kat gerai bawah pokok tepi kubur tu..skang x tau ler ada lg ke tak bihun sup tu..kalo x bihun sup g makan kat dlm tu, nasi goreng ayam ler yg biasa order..pas makan jenjalan kat track joging sekeliling tasik kat taman..dah letih berjalan..kami bergerak keluar dan menuju ke surau kat tepi gelora tu aje..Surau Tanjung Api..to perform our solat ler..haa..dating, dating gak..solat tetap solat...thats why i love my hubby very much..
tp ptg tu we all x g Taman Gelora tempat dating tu..we all g section utk jogging aje..x hengat plak apa nama khas taman tu..tp parts of taman gelora ler jugak..sampai sana adeq sedap menidurkan diri..lerr..hampeh le adeq..mama bw g jln2 amik angin ptg hang bantai tido sepanjang ptg..lantak ler adeq..
kakak n papa berjongkang sambil berjongket..heheheh...see..adeq bersungguh2 tido..tp mama amik gak ler pic even adeq lolap pun..kalo x nnt x best ler xder pic adeq kan..
kakak n mama pun sempat main buaian lg tu..eh eh..lupa plak nak mention..perasan x perubahan pd fizikal aku tuh...haa..kagum tak..?kagum tak ? dari 60kg aku dah berjaya menempatkan diri aku ke tahap skang ni..49kg..x percaya ? percaya lah !!!
papa menguji tahap kegayatan kakak berbuai..heheheh...
laju..laju..buaiku laju...aku nak kawen..dgn anak raja..
eteteteteee....
sekian ler sahaja utk n3 kali ni..semoga bertemu lagi di n3 seterusnya...
babai..
"Hingga hujung Nyawa..."

2 oRg Yg PuJi/kUtUk:

sarah al -idrus said...

bestnye sekeluarga beriadah..hehe

amieda said...

sarah..
thanks sudi jengah n leave komen..
xtvt yg jarang2 dpt tu..tht why sekali ada ruang waktu grab ler sepenuhnya..heheehh..MASA ITU EMAS!!!

Blog Widget by LinkWithin