pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Tuesday, April 6, 2010

tak mau cakap byk....

ari ni lepas siapkan anak.. tidokan anak.. bg makan anak seme, aku pun merayap ler.. merayap kat mukabuku kengkawan... terjumpa ler satu mesej ni kat inbox aku.. berbunyik begini: salam...takmau panjang cerita, klik je laman web ni, join,

http://mylook.com/join.php?x=46323

pastu letak kat wall post awak...pastu awak tengok balik laman web tadi, tengok income awk :) semoga berjaya simple dan meyakinkan aku utk menerawang ke sana.. apa nak rugi.. aku pun join ler.. apa kata u all try join gak.. klik jer link kat atas or di bawah ni..

http://mylook.com/join.php?x=46323

masukkan alamat emel, password pilihan.. n... settle... try ler...

2 oRg Yg PuJi/kUtUk:

elly hamzah said...

ieda..bila click yg awk tulis tu..kuo saya nyer email & password r..ape kata awk edit balik entry awk tu, buat ---> http://mylook.com/join.php
...no belakang tu should not appear to outsider!pls yerrr

@mied@ said...

kak elly..no belakang tu ialah no referral kita..mmg bila org nak join kuar address mel n password kita..tp x perlu risau sbb kan ada retype password tu..yg saya pun keluar adress mel n password sy..tp kalo org retype password yg salah x leh masuk kak elly..

Blog Widget by LinkWithin