pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Thursday, April 8, 2010

:: SLEEPING CUTIE CONTEST ::

ari ni jenjalan kat blog2 kengkawan..dah lama x merayap.. sori kawan2.. singgah ler kat blog kak elly..**err kak elly sy x sempat lg amik award kat blog kak elly..hu hu.. ternampak ler contest ni.. SLEEPING CUTIE CONTEST cam best jer.. nak join ler..lalalalal.. syarat2 nyer...: 1) jadi follower...bereh 2) tepek banner..bereh 3) upload gambo...tadaaa... picca terbaru..adeq yg demam tertido kat bahu papa cyg... favourite picca..kakak n adeq tido holding hands... 4) nama kakak : yasmien nur zahirah binti amir faisal birthday : 10/10/2007 (angkasawan pertama Malaysia ke bulan...) nama adeq : muhammad aniq abdullah bin amir faisal birthday : 03/01/2009 emel mama dia : amieda_3711@yahoo.com.my 5) lagu dodoi.. : kakak yang bijak, adeq yang pandai makan banyak-banyak, boleh cepat sekolah kakak dan adeq, jangan mudah lalai ingat junjungan kita, muhammad ya rasulullah (yeaa..kakak pandai adeq pandai..dua2 tepuk tangan...) ok..seme dah settle..harap2 ada luck kali ni..kawan2 yg lom join mai ler join skali..just for fun..

3 oRg Yg PuJi/kUtUk:

eyriqazz said...

so comel..baby2 tido mmg cute kan?

Nad a.k.a MamaZakwan said...

sudah terjah..
tq n gud lux! :)

@mied@ said...

opocot..tq mamazakwan coz sudi menerjah even da lewat sy join...

Blog Widget by LinkWithin