pondok kecil saya

ini pondok kecil aku..aku suka hang out kat sini..cakap apa yg aku suka dgn sesiapa yg aku suka..har har har...so kalo ada yg nak terwek bila baca cerita2 aku ni tolong wek jauh2 yer...suka hati aku la aku nak citer apa kan...pondok aku...kalo x suka syoh..syoh..pi maen jauh jauh nu..tp mekasih byk2 ler pada yg sudi hinggap kat pondok aku ni..jenguk2 ler sekali pondok aku yg mee segera kat SINUN yer...klik sini or sinun..

KELIK KELIK KELIK

Sunday, April 4, 2010

KLIK DAPAT DUIT?

Sila baca sampai habis : Sebuah syarikat yang menjalankan kerja-kerja pengiklanan menawarkan peluang untuk anda menambahkan pandapatan melalui email. Acc. saya kini $425.00 bermula dari hari ini (30/3/10)
YANG PENTING IANYA PERCUMA - TAK PERLU BAYAR
- Ahli Seluruh Dunia (international) - Akan dibayar sekiranya anda baca email yg dihantar termasuk banner. - Ahli dapat $300.00 setelah buat pendaftaran. - Setiap email dan banner dibaca anda dibayar $25.00 - Tak perlu downline atau tajaan. - Anda dibayar $10.00 setiap orang baru yang daftar melalui link referall anda. - Anda Dibayar 30% dari referall anda. - Tiada Tax atau fees tersembunyi - dibayar melalui Paypal, Moneybookers, LibertyReserve, Alertpay, WesterUnion, Bank Wire, Money Gram, Check. - Dibayar $10,000.00 (minima payout) ke akaun anda.
Cara Pendaftaran :- 1.) klik link --> http://richptr.net/pages/index.php?refid=amieda_3711 2.) Bila dah masuk website tekan butang "Registration" 3.) Masukkan alamat email anda dikotak yang disediakan 4.) Check INBOX pada email andal dari richptr.net 5.) klik link warna biru dibawah perkataan ni "To complete your signup with please follow this url:" 6.) anda akan dibawa ke website richPTR.net --> Isikan maklumat yang perlu pada ruang yang disediakan.
Amat Penting!! --> - JANGAN TICK pada box "If you only wish to advertise with us and do not wish become an affiliate, check this box . biarkan kosong. - Pada bahagian "Select categories of interests to you" tick 3 kotak yg menjadi minat anda - Pilih "payment Method" samada paypal, melalui cek dll. - Ruang "Payment akuan ID" tuliskan alamat email paypal (utk bayaran melalui paypal) atau nama penuh anda (utk bayaran melalui cek) 7.) setelah selesai mengisi tekan butang "Signup" - Yg penting.. lepas submit je borang.. jgn lupa pilih affiliate log in..bukan adsvertiser log in 8.) Periksa email anda untuk tindakan selanjutnya.
CARA DAPAT INCOME :- 1.) Buka akaun sahaja anda dah dapat $300.00 2.) buka website anda dan klik pada 5 banner yang diberi. Baca selama 60 saat dan Anda akan dibayar $25.00 x 5 = $125.00 3.) Selalu periksa email anda dan buka iklan yg dihantar oleh richPTR. Setiap email baca selama 60 saat. anda akan dibayar $25.00 setiap satu. Dalam satu hari syarikat akam memberi anda 5-10 email utk dibaca. katakan anda baca 10 email x $25.00 = $250/sehari. 4.) Sekiranya anda rajin menaja orang anda akan dibayar $10.00 / seorang 5.) Anda akan dibayar 30% dari pendapatan orang yang anda taja. 6.) banyak lagi komisen yang anda dapat.. layari website untuk maklumat lanjut. 7.) iklankan link referall anda atau banner di blog, website, laman sosial seperti email2, Facebook, Myspace dan forum-forum. Gunakan text yang saya sediakan (copy & paste) diatas.. cuma tukarkan link saya ke link referall anda. klik pautan dibawah untuk pendaftaran :- 1.) klik link --> http://richptr.net/pages/index.php?refid=amieda_3711
SEMOGA 1-2 BULAN DARI SEKARANG ANDA BOLEH MENJANA WANG SEHINGGA $10,000.00 (RM 35,000.00) TANPA PERLU MEMBAYAR APA-APA. "USAHA TANGGA KEJAYAAN"

2 oRg Yg PuJi/kUtUk:

izzuddin said...

bagus jugak ni..

saya dah join..tp sebelum tu saya dah join yng lain..so untuk lebih adil apa kata kita tkr2 register nak x?

jom register sini:

http://www.incomeweb.info/start.html?a_aid=4bb695d48bcb2

@mied@ said...

ok jer..jom sama2 tukar register..x rugi pon kna

Blog Widget by LinkWithin